Nrekić i ostali funkcioneri braniće se sa slobode

 Nrekić i ostali funkcioneri braniće se sa slobode

foto POrtal ULCINJ

Predsjednik opštine Ulcinj Ljoro Nrekić, sekretar za finansije i predsjednik OO DPS-a Ulcinj Sead Osmanović, sekretar za Komunalne djelatnosti Mustafa Gorana, načelnik KOmunalne policije Miljazim MUstafa i načelnik Službe zaštite Saubih Mehmeti, braniće se sa slobode. To je odlučeno u Osnovnom tužilaštvu u Ulcinju, nakon višesatnog ispitivanja.

Tužilaštvo ih tereti za nesavjestan rad u službi.

Advokat Nrekića i Osmanovića, Zoran Piperović kazao je za Portal Ulcinj da su svi pušteni da se brane sa slobode, te da ono što će uslijediti je vještačenje.

foto Portal Ulcinj

“Moji branjenici Nrekić i Osmanović dali su izjave. Tužilac je donio odluku da se u daljem postupku brane sa slobode. Vidjećemo kako ćemo i šta ćemo dalje. Čekamo nalaz vještaka, angažovan je za vještaka Skender Elezagić. Za ovo djelo treba šteta, na teret im se stavlja nesavjestan rad u službi”, kazao je Piperović.

Kako pojašnjava, na teret im se satvlja da su svojim činjenjem nanijeli štetu budžetu opštine Ulcinj.

“Neko licitira da je to 70 hiljada, neko 50 hiljada, u svakom slučaju , pominje se šteta. Da li je bilo, ili je nije bilo, vidjećemo”, kazao je Piperović.

Prema njegovim riječima, prvo treba da bude vještačenje, pa kad se dobije nalaz, moći će nešto više da kaže o ovom slučaju.

Pročitajte još