Abazović obišao auto-put: Sljedeći put dolazimo na otvaranje 13. jula

 Abazović obišao auto-put: Sljedeći put dolazimo na otvaranje 13. jula

foto Twitter Dritan Abazović

Predsjednik Vlade Dritan Abazović je, zajedno sa ministrima, obišao prioritetnu dionicu auto-puta od Smokovca ka Mateševu, poručujući da će sljedeći put doći na otvaranje 13. juča.

U sastavu delegacije koju je predvodio premijer bili su potpredsjednik Vlade Ervin Ibrahimović i ministri Dragoslav Šćekić, Maraš Dukaj, Vasilije Lalošević i Adrijan Vuksanović.

Članovi Vlade, predvođeni premijerom Abazovićem, obišli su komandni centar na Pelevom brijegu i upoznali se sa objektima, opremom za upravljanje autoputem, komandnim centrom za praćenje i upravljanje saobraćajem.

Delegacije Vlade sastala se sa glavnim izvođačem radova CRBS prilikom čega se razgovaralo o datumu otvaranja auto-puta.

Abazović je istakao da je na auto-put došao u pratnji nekoliko ministara, ali da sljedeći put želi doći sa punim sastavom Vlade na otvaranje 13. jula.

U tom smislu, premijer je naveo da očekuje da izvođač do 5. jula prikupi svu potrebnu dokumentaciju za tehnički pregled i dostavi je najkasnije do 5. jula, čime bi se stvorili neophodni preduslovi za otvaranje 13. jula.

Predstavnik CRBS kompanije kazao je da vjeruje da će uz dodatne napore svih činioca koji učestvuju u njegovoj izgradnji, uspjeti da odrade neophodne radnje kako bi do 5. jula auto-put bio spreman za probni rad, a 13. jula za otvaranje.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još