Abazović: Vlada će iskorijeniti svaki vid diskriminacije prema Tuzima

 Abazović: Vlada će iskorijeniti svaki vid diskriminacije prema Tuzima

foto gov.me

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović i ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić boravili su danas u prvoj službenoj posjeti Opštini Tuzi.

U razgovoru sa predsjednikom Opštine Nikom Đeljošajem, Abazović je podsjetio na ogroman značaj koji ta novoformirana Opština ima za Crnu Goru i ukazao na njene brojne razvojne potencijale.

„Vlada je posvećena razvoju svih opština u Crnoj Gori i zbog toga današnja radna posjeta ima za cilj da pokaže da je svaki dio teritorije Crne Gore od jednakog značaja za novoformiranu Vladu. Nadamo se da će Tuzi, uz još snažniju podršku Vlade, u što kraćem roku iskoristiti sve razvojne potencijale koje imaju, šta bi značajno poboljšalo kvalitet života svih građana/ki Tuzi“, ukazao je Abazović.

Abazović je ukazao da će nova Vlada, za razliku od prethodne, iskorijeniti svaki vid diskriminacije u odnosu prema Opštini Tuzi, naročito one koji se odnose na finansijski aspekt, kao i da će biti podrška svim razvojnim projektima.

Predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj upoznao je predstavnike Vlade o svim problemima koje ta Opština ima, po pitanju finansiranja i realizacije drugih projekata, a predstavnici Vlade su iskazali spremnost da maksimalno pomognu pri rješavanju navedenih problema.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još