Ada Bojana ugostila prve turiste

 Ada Bojana ugostila prve turiste

Prvi gosti su stigli u nudističko naselje Ada Bojana. “ Većinom su iz Srbije, ima nešto Njemaca, kao I turista iz Holandije, ali i Crne Gore- iz Podgorice. Na Adi je trenutno oko pedesetak gostiju, što predstavlja lijep početak”, kaže za Portal Ulcinj direktor HTP Ulcinjska rivijera Bojan Đakonović.

Kako navodi, zadovoljstvo je veće tim prije što je prošle godine u ovo vrijeme Ada bila zatvorena.

“ S obzirom da je bilo dosta poteškoća u periodu za nama, uspjeli smo da kompletno naselje dovedemo u red. Uklonjeni su uništeni apartmani, izgrađen je novi moderni restoran Maestral, koji vjerujem da će biti atraktivan ne samo našim gostima, već da će biti hit Bojane”, navodi Đakonović.

Uprkos svim nedaćama, gosti Ade imaće I ovog ljeta potpuni užitak na ovom rajskom ostrvu.

“ Ponuda je upotpunjena I gosti će imati sve ono na šta su navikli od Ade”, istakao je Đakonović.

Jahanje na Adi je atrakcija u kojoj gosti posebno uživaju , a ovog ljeta stižu I konji.

Prema riječima Đakonovića, postojala je bojazan jer su njihovi glavni partneri otkazali uslijed bankrota.

“ U pitanju je OBENA- najveći svjetski turoperator iz oblasti nudizma. Bankrotirali su. Oni su bili naš značajan partner, a koliko sun am bili bitni potvrđuje I činjenica da su upravo oni doveli prve goste u nudističko naselje Ada BOjana. Pored njih , otkazala nam je “Travel family” iz Češke- Praga, jer nije bilo direktne linije za Crnu Goru. Možda se u narednom periodu nešto promijeni”, pojašnjava Đakonović.

Uprkos tome, optimizma mu ne fali. “ Pojačalo se interesovanje agencija iz Srbije i Bosne I Hercegovine. Uspostavili smo dobru saradnju I sa nekoliko agencija sa istočnog tržišta- Ukrajine i Rusije. Tako da očekujemo goste I sa tog poneblja”, navodi Đakonović. 

Pročitajte još