Ambasadorku Velike Britanije ugostili Rotarijanci u Starom gradu

 Ambasadorku Velike Britanije ugostili Rotarijanci u Starom gradu

Rotary klub Ulcinj ugostio je  ambasadorku Velike Britanije u Crnoj Gori, Karen Medoks tokom njene zvanične posjete Opštini Ulcinj. Tom prilikom, sa ambasadorkom Medoks klub je posjetio i predsjednik Opštine Aleksandar Dabović.

On je tom prilikom kazao da je Rotary klub Ulcinj treći po starosti u Crnoj Gori, te da predano radi prema propisima i pravilima, i  nesebično pomaže zajednici.

“ Jedan od njihovih najznačajnijih projekata svakako je podjela shoebox paketića, ali ne i jedini, Svake godine Rotary klub ima razne projekte koji su za dobrobit naše zajednice, i nadam se da će, kao takav, nastaviti da prednjači i pomaže svim ljudima u našem gradu, i šire”, kazao je Aleksandar Dabović.

Ambasadorka Velike Britanije u Crnoj Gori Karen Medoks podijelila je ulcinjskim mališanima novogodišnje paketiće,  koji su stigli iz Velike Britanije, i tom prilikom kazala:

“ Današnja shoebox donacija sažima duh onoga što predstavlja Rotary klub: izgradnju mostova između zajednica širom svijeta, preduzimanje akcija kako bi se pomoglo lokalnim ciljevima, kao i  podsticanje volonterskog duha”, kazala je ona.

Ambasadorka je rekla da je ponosna što se nalazi tu kao predstavnica djece u Velikoj Britaniji, gdje ima priliku da podijeli , kako je kazala, njihove velikodušne poklone.Ona se zahvalila Rotary klubu što je omogućio jednu ovakvu donaciju.

“ Upravo ovakva vrsta aktivnosti gradi čvršće i toplije veze između naših država, kao i među našim ljudima”, poručila je ona

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još