Bajraktari: Dabović nije dorastao funkciji na kojoj je zalutao

 Bajraktari: Dabović nije dorastao funkciji na kojoj je zalutao

“U pozitivnoj atmosferi koja vlada medju gradjanima i privrednicima Ulcinja tokom ove rekordne turističke sezone jeste i činjenica da DPS-u i u ovoj opštini dolazi ubrzano politički kraj”, kazao je Omer Bajraktari, predsjednik Opštinskog odbora URA Ulcinj.

Druga pozitivna vijest, kaže, u političkom smislu, jeste da će trenutni i slučajni predsjednik Opštine biti predsjednik sa najkraćim stazom u novijoj istoriji.

Dodaje da i pored toga tužno je da i prolazni predsjednik Dabović ne zna svoja ovlašćenja niti ingerencije pa tako licemjerno trazi od drugih da čiste grad. Ne zna predsjednik da je DOO Komunalne djelatnosti zaduženo za čistoću, a Komunalna policija za očuvanje komunalnog reda.

“Medjutim, očigledno da predsjednik živi u svom Facebook svijetu dok je stanje u gradu neuredno. Nikada komunalni red, čistoća, buka, nelegalni objekti, parkinzi, vodosnabdijavenje, nijesu bili na ovakvom niskom nivou. Ali, to je i očekivano od kadrova DPS-a koji su 30 godina uništavili našu opštinu. Nema većeg cinizma nego kada neko iz DPS-a pomene Valdanos ili Solanu koji predstavljaju pečate vasih nepravdi prema gradjanima Ulcinja”, rekao je Bajraktari.

“Znamo takodje da Vam je žao što je ova turistička sezona nadmašila sva očekivanja, zato se javno vi iz DPS-a zalažete da se zatvorimo kao što ste nas zatvorili prošle godine. Nemojte da budete toliki licemjerni da se kitite tudjim rezultatima, jer ste vi najmanje zaslužni za ovu sezonu. Jer, da ste se bavili turističkom sezonom ne bi sve vaše pripreme bile krpljenje četiri rupe, jer toliko ste uradili za ovu sezonu’, ocijenio je on.

 “Za projekte kao što su Kino sala, škola, bulevar, vodosnabdijevanje ili otpadne vode ne brinite! Dokazali ste da ste nedorasli za njihovu realizaciju, pa će neko drugi brzo da ih realizuje”, zaključio je Bajraktari.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još