Bajraktari: Pobjeda liste Za novi početak je neizbježna

 Bajraktari: Pobjeda liste Za novi početak je neizbježna

Osvojićemo najveći broj glasova i bićemo apsolutni pobjednici. Sigurni smo u to, jer se već osjeća pozitivan talas – ocijenio je nosilac liste okupljene oko Građanskog pokreta URA u Ulcinju “Za novi početak” Omer Bajraktari.

Sugrađani, prema njegovim riječima, vjeruju u njihovu široku koaliciju koju su formirali tako da funkcioniše kao prava zajednica, za dobrobit Ulcinja i njegovih građana.

– Koalicija “Za novi početak” ima jedan cilj: Dda eliminiše podjele i sporove između građana. Želimo ujedinjeni Ulcinj i stabilnu vlast. To je misija naše koalicije i to je ono što Ulcinj zaslužuje – sigurnost i stabilnu većinu u gradskom parlamentu. Ne želimo da vlast u Ulcinju nastavi putem onih koji su nas vodili proteklu deceniju. Nećemo uzeti kormilo u naše ruke, kao prethodnici, a da ne znamo kuda idemo i gdje ćemo stići – kazao je Bajraktari.

Napravili su, kako je rekao, najveći predizborni blok u posljednjih 30 godina u višestranačkom sistemu. 

– Ponosni smo na to. Ujedinjeni smo za naš Ulcinj. Imamo jasnu viziju i ostvarićemo je. Okupili smo ljude za jedan novi početak i uz stopostotnu podršku Vlade Crne Gore razvijaćemo Ulcinj. To mu pripada – zaključio je Bajraktari.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još