Bajraktari: Ulcinjani više ne žele DPS i njihove satelite na čelu grada

 Bajraktari: Ulcinjani više ne žele DPS i njihove satelite na čelu grada

izvor URA

Nakon ponavljanja izbora na jednom biračkom mjestu koje nas čeka u srijedu, očekujemo da građani Ulcinja potvrde da je lista “Za novi početak” ubjedljivi pobjednik izbora i da je vidljivo raspoloženje Ulcinjana da neko novi i bolji treba da upravlja gradom, istakao je Omer Bajraktari, nosilac liste i kandidat za predsjednika Opštine Ulcinj koalicije “Za novi početak”.

Bajraktari je naglasio da su građani na izborima prije sedam dana jasno rekli da žele promjene u odnosu prema Ulcinju i da umjesto položaja najsiromašnije opštine na crnogorskom primorju, žele nove investicije, ulaganja i mogućnosti za naše sugrađane.

Kako navode u saopštenju, Bajraktari navodi da je i više nego očigledno raspoloženje Ulcinjana da više ne žele DPS i njihove satelite na čelu grada, već vidljive kadrovske i programske promjene, sa stručnim i kvalitetnim kadrom u upravljačkoj strukturi lokalne samouprave, koja će raditi samo u interesu Ulcinjana.

“Svi su propustili svoju šansu. Tražimo da novi, mladi i obrazovani ljudi dobiju priliku da pokažu kako se voli Ulcinj, priliku za novi početak našeg voljenog grada”, zaključio je Bajraktari.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još