Barani i Ulcinjani ujedinjeni u borbi za pomoć nesnađenima

 Barani i Ulcinjani ujedinjeni u borbi za pomoć nesnađenima

izvor FB

NVO Žene Bara velikog srca pozivaju sve nevladine organizacije Bara I Ulcinja,  koje se bave humanitarnim radom, da potpišu Memorandum o saradnji, kako bi ujedinjeni pružali još veću I jaču pomoć, te kako bi pomoć  došla u prave ruke onda kada je to najpotrebnije.

U cilju što veće i bolje pomoći nesnadjenima, memorandum o sardnji već su potpisale nevladine organizacije “Žene Bara velikog srca” , “Povjerenje”, “Orijent”, “Stupovi” i “Humanitas”.

izvor: FB ; opis: sa potpisavanja Memorenduma o saradnji

Oni navode da njihova saradnja ni do sada nije bila upitna.

“ Srećne smo što imamo prijatelje velikog srca, sa kojima, ruku pod ruku, idemo ka nepoznatom, nesnađenom čovjeku”, poručile su Žene Bara velikog srca.

Iz NVO “Humanitas” iz Ulcinja, zadovoljni su što osnaženi nastavljaju da pomožu onima, kojima je pomoć zaista neophodna.

Volonteri Humanitasa svakodnevno se bave humanitarnim radom, vode brigu o najugroženijim stanovnicima Ulcinja, a u ovim zimskim danima, aktivna je i besplatna kuhinja, poznatija kao “ besplatan topli obrok”.

“ Danas je Internacionalni dan socijalne pravde. Dan koji predstavlja simbol borbe protiv siromaštva, nezaposlenosti i diskriminacije. Budimo dobrotvorni i solidarni sa onima koji su ugroženi i pomozimo im da riješe svoje egzistencijalne problem”, poručili sui z Humanitasa.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još