Bogat muzički program tokom novogodišnjih praznika u crnogorskim hotelima

 Bogat muzički program tokom novogodišnjih praznika u crnogorskim hotelima

Foto: Ian Schneider/Unsplash

Tokom predstojećih novogodišnjih praznika najavljen je bogat muzički program u crnogorskim hotelima. S obzirom na to da zbog pandemije korona virusa neće biti dočeka na trgovima, hoteli su preuzeli primat u organizaciji muzičko-zabavnog programa, pa su kao gosti najavljeni neki od najvećih zvijezda iz regiona. Iz crnogorskih hotela za Pobjedu su kazali da vlada veliko interesovanje za doček 2022. godine, te da je većina aranžmana unaprijed rasprodata.

Jedan od najpoznatijih hotela na Primorju, ,,Palas“ u Petrovcu, potrudio se da ove godine ugosti najveća imena muzičke scene iz regiona. Tako će u najluđoj noći goste zabavljati hrvatska zvijezda Severina, kao i Tropiko bend, za odličnu atmosferu 1. januara pobrinuće se Neda Ukraden i Milica Pavlović, a 2. januara na istom mjestu nastupaju Dženan Lončarević i Ana Kokić. Pored glavnih zvijezda, dodatnu atmosferu tokom praznika ,,podgrijaće“ Hua Hua Bend.

Za novogodišnji trodnevni paket aranžman u hotelu ,,Palas“, koji uklučuje pun pansion, potrebno je izdvojiti 450 eura po osobi u dvokrevetnoj, kao i 550 eura u jednokrevetnoj sobi.

U uvodnom programu 29. i 30. decembra, u prijatnom ambijentu Ameriken bara hotela „Palas“, goste će zabavljati Zlopi, koji će za lijepu atmosferu biti zadužen i u popodnevnim satima 31. decembra, 1. i 2. januara.

Hotel „Splendid“ u Bečićima tradicionalno oragnizuje doček Nove godine, uz programe 31. decembra i 1. januara. Aranžman koji su pripremili za goste uključuje najmanje tri noćenja, i košta 340 eura po osobi, u koji je uključena i svečana večera za doček, kazali su za Pobjedu iz „Splendida“. 

Tokom dvodnevnog programa goste će zabaljati zvijezda narodne muzike Haris Džinović i orkestar Žutog Serhatlića.

Bianca Resort&Spa pripremio je prigodan program za doček Nove godine. Goste zabavljaju, 31. decembra, Bane Nedović i 4 play bend, a naredne večeri za dobru atmosferu pobrinuće se Motiv bend i Katarina Živković. Za sve zainteresovane ovaj rizort je pripremio novogodišpnje paket aranžamane na minimum tri noćenja po cijeni od 312 eura po osobi. Kako su nam kazali iz ovog rizorta, svi novogodišnji aranžamni su unaprijed rasprodati.

Avala Resort & Vilas takođe organizuje tradicionalan doček Nove godine, ovoga puta uz bogat muzilčki program. U najluđoj noći goste će zabavljati Light Motive band, a naredne večeri 4 play bend.

Za dvodnevni aranžman u Avali za 31. decembar i 1. januar treba izdvojiti 239 eura.

Žabljak je jedna od najpopularnijih destinacija kada je doček Nove godine u pitanju. Kao i svake godine, gotovo svi hoteli su popunjeni, a iz hotela „Žabljak“ za Pobjedu su kazali da su svi novogodišnji aranžmani rasprodati. Oni su za goste pripremili trodnevni muzički program, pa će 31. decembra i 2. januara goste zabavljati Gabrijela, Saša i Gavro. Cijena trodnevnog aranžmana je 199 eura sa večerom u restoranu, dok je nešto niža cijena za doček u kafe baru hotela „Žabljak“ i iznosi 160 eura.

Iz hotela koji organizuju doček Nove godine kazali su da gosti moraju da poštuju mjere Instituta za javno zdravlje. Obavezni su da tokom boravka u hotelima pokažu jedan od sljedećih dokumenata – potvrdu o vakcinaciji, potvrdu da su preležali kovid, negativan PCR test ili brzi antigenski test.

B.P.

BOX: Galić: Nemoguće iskontrolisati sve dočeke

Zbog pojave omikrona u Crnoj Gori, veoma zaraznog soja koji se brzo širi, nadležni su na oprezu. O daljim mjerama odlučivaće narednih dana, kazao je za TVCG direktor Instituta za javno zdravlje Igor Galić. Napominje da je nerealno očekivati da se donesu mjere koje bi na bilo koji način značile ugrožavanje života građana.

On kaže i da je zbog novonastale situacije nerealno očekivati da se predlože one mjere koje bi ugrozile život građana, a koje bi zadovoljile potrebe turističkih poslenika koji traže da se dozvoli proslava novogodišnjih i božićnih praznika na otvorenom.

– Svakako će na nekim drugim nivoima biti sagledavan taj zahtjev. Mi zaista činimo napore da bi napravili taj balans između želja i potreba, odnosno, sigurnosti građana. Za sada i dalje važi mjera da neće biti proslava na otvorenom, koncerata – saopštio je Galić.

Objašnjava da je jedan od ključnih rizika nemogućnost kontrole kovid potvrda, s obzirom na veliki broj ljudi koji se na takvim događajima okuplja. A u tim uslovima, poštovanje mjera nije moguće.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još