Bogdanović: Koalicija “Za novi početak” poražena u Ulcinju

 Bogdanović: Koalicija “Za novi početak” poražena u Ulcinju

izvor DPS

Generalni sekretar Demokratske partije socijalista Aleksandar Bogdanović kazao je da je koalicija “Za novi početak” poražena u Ulcinju, te da su sačuvali izbornu volju građana i uspjeli da je odranimo od pokušaja izbornog inženjeringa.

 Uspjeli smo! Kao što smo i obećali, sačuvali smo izbornu volju građana i uspjeli da je odranimo od pokušaja izbornog inženjeringa koji je sprovodila koalicija “Za novi početak”, a dominantno građanski pokret URA – rekao je on, saopšteno je iz DPS-a.

Uzalud je, dodaje, bilo sve.

– Pritisci, zloupotreba državnih resursa, kupovina glasova i ličnih karata, uzalud su bila obećanja, zastrašivanja i ucjene, građani Ulcinja su pobijedili. URA nije uspjela u svom naumu, koalicija “Za novi početak” je poražena – poručio je Bogdanović.

Demokratska partija socijalista će, prema njegovim riječima, insistirati da se svi slučajevi izbornih neregularnosti rasvijetle do kraja i zahtijevaćemo punu transparentnost u tom procesu.

– Već sjutra ćemo pozvati naše prirodne koalicione partnere na razgovor i dogovore oko dalje budućnosti i razvoja Ulcinja, što nam svima mora biti jedinstven cilj – poručio je Bogdanović.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još