Čauši: Bezbjedonosni sektor još danas aktuelne vlasti dotakao dno

 Čauši: Bezbjedonosni sektor još danas aktuelne vlasti dotakao dno

izvor SDP

Poslije današnjih nemilih scena u kojima se vide djeca od sedam godina sa suzama u očima koje policija evakuiše iz škole zbog dojava o bombama u školama širom teritorije Crne Gore, mislimo da bezbjedonosni sektor još danas aktuelne vlasti dotakao dno, saopštio je Edon Čauši iz OO SDP Ulcinj.

Kako navodi, u svakoj uređenoj evropskoj državi, ovakva situacija bi iziskivala da se cijeli državni aparat stavi na noge.

“Međutim, kao i u mnogim segmentima rada Vlade Zdravka Krivokapića i ovi događaji pokazuju što znači kad na odgovornoj funkciji imate nespremne ljude. On svakako neće morati podnijeti ostavku, jer je već smijenjen u Skupštini Crne Gore, ali se nadamo da će se ovi slučajevi što hitnije razriješiti kako bi se spiječile scene kojima smo svjedoci posljednjih dana i koji unose duboku uznemirenost među građane naše države. Iskreno se nadamo da će sve ovo biti još jedna u nizu neslanih šala, pogotovo poslije prijetnji o masakru prije par dana u OŠ Maršal Tito, zbog kojih su djeca Ulcinja već doživjela stres, a da i ne pomišljamo što se dešava u glavama roditelja posije današnje dojave o bombi”, naveo je u saopštenju. 

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još