Dabović: ” Daću sve od sebe da uradim nekoliko temeljnih i pokretačkih stvari za dobrobit Ulcinja I za napredak zajednice”

 Dabović: ” Daću sve od sebe da uradim nekoliko temeljnih i pokretačkih stvari za dobrobit Ulcinja I za napredak zajednice”

foto Selver Vukovic

Novi predsjednik opštine Ulcinj Aleksandar Dabović kazao je da mu je čast I privilegija što je danas izabran da bude na čelu grada.

“ Kako stara Japanska mudrost kaže- razlika između onoga što jesi I onoga što želiš biti je ono što uistinu I radiš. Htio bih da istaknem da sam po struci arhitekta i namjera mi je da tokom mandata moj rad oblikuju moja struka, moral i sportski duh”, kazao je Dabović.

Kako je istakao, ne želi da obećava nedostižno I nerealno.

“ Već hoću da budete uvjereni da ću dati sve od sebe da uradim nekoliko temeljnih i pokretačkih stvari za dobrobit Ulcinja I za napredak zajednice u kojoj živimo. A vrijeme će kao majstorko rešeto pokazati da li sam u tome uspio” ,poručio je Dabović.

Svjedoci smo, navodi on, da je Ulcinj I Crna Gora u jako teškoj zdravstvenoj situaciji. “ Ako se išta može naučiti od ove pandemije koja nemilosrdno hara je to, da jedino zajednički I disciplinovano možemo da je pobijedimo. Zdravlje nema cijenu, vidjeli smo I sami. Ovo su kovid vremena, moramo im se prilagođavati, biti odgovorni, paziti sebe I druge. Danas je 17. mart, a mi smo na pragu ljetnje turističke sezone. Dajmo svoj maksimum da naš Ulcinj resetujemo, uzdignemo I vratimo mu sjaj.  To možemo samo zajednički, za isti cilj”, istakao je Dabović.

Pročitajte još