Dabović najavio da će Morsko dobro početi sa investicijama

 Dabović najavio da će Morsko dobro početi sa investicijama

izvor: Opština Ulcinj ; opis : sa sastanka predstavnika Opštine Ulcinj i Morskog dobra

Predsjednik opštine Ulcinj Aleksandar Dabović posjetio je direktora JPMD u Budvi Mladena Mikijeljija, kako bi se upoznao sa statusom predvidjenih projekta u zahvatu morskog dobra duž Ulcinjske rivijere.

“ To se odnosi na uređenje Velike skele, izgradnju i uređenje pješačke staze Albatros – Rt Đerane, izgradnju administrativnog objekta na desnoj obali rijeke Bojane za potrebe Javnog preduzeća i ostalih državnih i lokalnih institucija, kao i drugih važnih investicionih aktivnosti za opštinu Ulcinj”, saopštio je Dabović.

On navodi da je direktoru Morskog dobra iznio očekivanja Opštine i njenih gradjana, imajući u vidu da Ulcinjska obala čini čak 57% onoga što pokriva JP Morsko dobro na Primorju.

 “ S toga ulaganja ovog preduzeća prema našem gradu treba da budu u srazmjeri u odnosu na njihovo prihodovanje.  Na sastanku sam predložio i potrebu za postavljanje nove javne rasvijete duž šetališta na Pristanu i Borovoj šumi, asfaltiranje nedovršenog puta od bivšeg hotela Galeb do hotela Albatros, otklanjanje divlje deponije put Velike plaže i drugih aktivnosti od značaja”, kazao je Dabavović.

Prema njegovim riječima Mikielj je izrazio spremnost da krene sa realizacijom predvidjenih projekta, te da će rezultat biti mjera njihovog djelovanja, s tim da će zadovoljstvo gradjana biti primarno.

Pročitajte još