Dabović: Najoštrije osuđujem vandalsko ponašanje osobe koja kida slojeve tek postavljenog asfalta

 Dabović: Najoštrije osuđujem vandalsko ponašanje osobe koja kida slojeve tek postavljenog asfalta

screenshot

Video snimak kandidata sa liste Koalicije Za novi početak dok kida slojeve tek postavljenog asfalta postao je viralan na društvenim mrežama. Prvi čovjek Ulcinja Aleksandar Dabović oštro je osudio takav čin i pozvao nadležne organe da procesuiraju osobu koja to radi, kao i čelnike Koalicije da osude takav čin.

” Najoštrije osuđujem vandalsko ponašanje lica koje se nalazi na jednoj od lista za odbornika, i pozivam nadležne organe da reaguju i procesuiraju ovu osobu koja na najmizerniji i najprizemniji način kida slojeve tek postavljenog asfalta sa ivice puta, dok neko sličan njemu tu scenu snima” , poručio je predsjednik Opštine Aleksandar Dabović.

Dabović je pozvao čelnike koalicije kojoj ova osoba pripada da osude, kako je rekao, ovaj vandalski čin, u suprotnom smatraćemo ih saučesnicima u ovom gnusnom događaju. Očekujemo, navodi Dabović, da to uradi i vicepremijer odlazeće Vlade Dritan Abazović.

” Opština Ulcinj nastaviće da radi za dobrobit svih građana Ulcinja nezavisno od njihovog političkog opredjeljenja. Infrastruktura grada je od vitalnog značaja za opštinu i omogućava bezjbedan i kvalitetan život građana, zato nam nije jasno ko su ljudi kojima smeta razvoj našeg grada” , rekao je Dabović.

On je pozvao sve građane da obrate pažnju na to ko će im biti predstavnici u Skupštini grada.

” Jer ovakve osobe sigurno ne zaslužuju odborničku funkciju u našem gradu”, istakao je Dabović.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još