Dabović ugostio ambasadora Sjeverne Makedonije

 Dabović ugostio ambasadora Sjeverne Makedonije

izvor Opština Ulcinj

Predsjednik opštine Ulcinj Aleksandar Dabović danas je ugostio ambasadora Republike Sjeverne Makedonije u Crnoj Gori Mihajla Trpkoskog, koji je po prvi put boravio u zvaničnoj posjeti Ulcinju.

” Na sastanku smo, između ostalog, razgovarali o dobrim odnosima između Republike Sjeverne Makedonije i Crne Gore, naglašavajući i činjenicu da u Ulcinju, posebno tokom ljetnje turističke sezone, boravi priličan broj makedonskih državljana i evo dugi niz godina uspješno obavljaju razne privredne aktivnosti u našem gradu”, saopštio je Dabović.

izvor Opština Ulcinj

Kako n avode, iz kabineta predsjednika, ambasador Trpovski se u ime makedonskog naroda zahvalio prvenstveno gradjanima naše Opštine na gostoprimstvu, koje konstantno dugi niz godina pruža makedonskim turistima i privrednicima, te pohvalio inicijativu opštine Ulcinj i Gostivara za pobratimljenje.

” U saglasili smo se da moramo nastaviti sa njegovanjem dobrih odnosa izmedju dva naroda i na lokalnom nivou sa uspostavljanjem različitih oblika saradnje kroz razne oblasti”, kazao je Dabović.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još