Đakonović: Broj gostiju na Ulcinjskoj rivijeri uliva nadu za solidnu sezonu

 Đakonović: Broj gostiju na Ulcinjskoj rivijeri uliva nadu za solidnu sezonu

Ada Bojana otvorila je kapacitete 1. juna, a trenutno ima najviše gostiju iz Srbije, saopštio je direktor Ulcinjske rivijere, Bojan Đakonović.

„Međutim, prisutni su i gosti iz Njemačke, Holandije i regiona. Imamo i gostiju iz Crne Gore, pretežno iz Podgorice“, rekao je Đakonović za agenciju Mediabiro.

On je dodao da je zadovoljan posjetom, kao i da broj gostiju od oko 50-ak uliva nadu u solidnu turističku sezonu.

“Zadovoljni smo najavama koje su pojačane. Nadamo se jednoj dobroj sezoni koja će nas okrijepiti nakon prošlogodišnje sezone koja je bila teška za cjelokupnu turističku privredu“, kazao je Đakonović.

Kako je rekao, najviše se nadaju gostima iz regiona, Srbije i Bosne i Hercegovine (BiH), i očekuju prvi put i goste sa Kosova i Albanije.

On je naveo da je za njima najteži period u istoriji Ade Bojane.

„Erozija je dovela do toga da nestane naša plaža. Zaposleni na Adi su dali sve od sebe da pomognu da Ada sada izgleda dpbro. Zahvalni smo vojsci Crne Gore koja već 15 dana nasipa plažu i ona je sada već 30 metara široka. Zadovoljni smo i plaža je u odličnom stanju“, rekao je Đakonović.

On je rekao da su zbog nevremena ostali bez 13 apartmana.

„Imali smo i gubitak Maestrala koji je potpuno potonuo. Na sreću, napravili smo jedan restoran koji je veoma dobar, uklopili smo ga u ambijent i mislim da će biti hit ponude. Imamo dobre kuvare, riblja ponuda je jedna od najboljih na Adi Bojani. Ovo je alakart restoran koji je otvoren za sve posjetioce Ulcinja“, rekao je Đakonović.

On je kazao i da su svi kapaciteti otvoreni, uključujući i kamp.

„Imamo nekoliko kampera koji su došli iz Zapadne Evrope i uživaju u ljepotama Ade“, rekao je Đakonović.

On je naveo da Ada nije jeftina ali da takva lokacija zaslužuje pristojnu cijenu.

„Konkretno, najniže cijene se kreću od 54 EUR za dvoje u jednoj sobi A tipa. Imamo više vrsta smještaja“, zaključio je Đakonović.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još