Đeljošaj: Manjine mogu da podrže samo evropsku vladu

 Đeljošaj: Manjine mogu da podrže samo evropsku vladu

IZVOR POBJEDA

Danima se licitira sa podrškom manjina, sada sa pozivom podrške nekom potencijalnom mandataru za sastav nove Vlade, kazao je lider Albanske alternative i prvi čovjek Opštine Tuzi Nik Đeljošaj.

On je istakao da manjine mogu da podrže samo evropsku vladu, a prema njegovoj ocjeni svakodnevno pominjanje manjina postalo je malo degutantno.

– Jasno i javno smo iznijeli našu podršku da mandat za sastav evropske vlade od nas je za Dritana Abazovića. I sada samo čekamo poštovanje Ustavne procedure – istakao je Đeljošaj.

On je kazao da manjine mogu da podrže samo evropsku Vladu.

– I pored dobre komunikacije za ono što su životne potrebe naših građana, manjinske partije ne mogu da podrže nijedan koncept koji nije u potpunosti kompatibilan sa međunarodnim partnerima, i kako su oni kazali za sada ne a to je i naša opcija za sada! Da budem otvoren do kraja, ako se nastavi dobra komunikacija i odnos kao u zadnje vrijeme, ovo za sada, može da se mijenja sa, sada je vrijeme, a ovo ne zavisi od nas, mi želimo da zajedno gradimo zajedničku evropsku budućnost – zaključio je Đeljošaj.

izvor Pobjeda

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još