Đoni poručuje da nova Vlada marginalizuje kadrove iz Ulcinja

 Đoni poručuje da nova Vlada marginalizuje kadrove iz Ulcinja

Ulcinjanin doktor Milan Rolović, pominjao se kao ozbiljan kandidat za direktora Opšte bolnice u Baru, međutim prema informacija Portala Ulcinj, on ipak neće sjesti u direktorsku fotelju. Ulcinjani su razočarani.

Za potpredsjednicu opštien Ulcinj Hatidžu Đoni takva odluka je neprihvatljiva.

“ Izgleda da su Ulcinjani u bilo kojoj instituciji van ovog grada nepoželjni kao kadrovi. Vijest da Rolović ipak neće biti direktor bolnice u Baru je razočaravajuća. Apelujemo na donosioce odluka da se Ulcinj uvaži kao Opština, sa ovim kadrovskim rješenjem. Ovo govorim kao građanka”, kazala je Đoni za Portal Ulcinj.

Ona je istakla da se kadrovi opštine Ulcinj marginalizuju.

“ Državne institucije ostaju bez Ulcinjana, neovisno od političke, vijerske, nacionalne ili bilo koje druge pripadnosti”, ocijenila je Đoni.

Ona je naglasila da u istoriji Opšte bolnice u Baru nije bilo direktora iz Ulcinja, iako je bolnica kapacitete dobila za dviej opštine- Ulcinj I Bar.

“Apsolutno me u konkretnom slučaju ne zanima politička pripadnost. Smatram da je idealno rješenje doctor Milan Rolović- ginekolog, a ono što ga preporučuje je upravo njegova strunost I profesuionalnost. A dokaz za to je ogroman broj pacijentkinja koje ima kao doctor u Ulcinju”, poručila je Đoni. Ona ističe da bi sve to trebalo da imaju u vidu oni koji odlučuju o kadrovskim rješenjima.

Pročitajte još