DPS će znati da se izbori sa devijantnim ponašanjima pojedinaca

 DPS će znati da se izbori sa devijantnim ponašanjima pojedinaca

izvor gov.me

Demokratska partija socijalista znaće da se izbori sa devijantnim ponašanjima pojedinaca. Promocija lične odgovornosti biće visoko na agendi Predsjedništva partije, kazala je u intervjuu Pobjedi Sanja Damjanović, potpredsjednica DPS-a.

Damjanović je poručila da je njena partija dokazala da je “spremna na promjene”, te da će proces koji je počela dovesti do kraja.

Istakla je da će predstojeći izbori u Nikšiću biti prava prilika da DPS predstavi novu političku platformu svojim biračima.

DPS je, kaže, od svog nastanka bila partija koja je nosilac reformi u Crnoj Gori. Navodi da su se na posljednjem Kongresu desile važne promjene u upravljačkim strukturama partije “upravo iz potrebe da odgovorimo zahtjevima naših birača – građana Crne Gore”.

“Jasno smo pokazali da smo razumjeli poruku koju su nam građani poslali i za nas su uvijek na prvom mjestu oni koji daju podršku našoj politici, a ne partijske ili državne funkcije, iako nam to zamjera naša politička konkurencija i dio javnosti. Nova politička energija, sjajni ljudi i ambiciozni ciljevi koji su rezultat posljednjeg Kongresa, sigurno će vratiti dio izgubljenog povjerenja birača”, rekla je Damjanović.

Odgovornost svakog pojedinca je, kaže ona, “osnov naše politike i temeljna vrijednost koje se nećemo odreći”.

“Uvjeravam Vas da će partija znati da se izbori sa devijantnim ponašanjima pojedinaca, ukoliko utvrdimo da ih je bilo. Promocija lične odgovornosti biće visoko na agendi novoizabranog Predsjedništva. Dobrobit čitavog društva, kroz zdravu konkurentsku utakmicu između svih pojedinca, jedini je put prosperiteta kojem mora da teži naša zemlja. Uradićemo sve da privučemo nove ljude, koji će uz podršku iskusnih članova naše partije, ubrzo naći svoje mjesto u kreiranju budućih političkih procesa u Crnoj Gori”, istakla je Damjanović.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još