DPS: Imenovanjem Vukšića i izborom Kneževića bezbjednosni sektor u Crnoj Gori dotakao dno

 DPS: Imenovanjem Vukšića i izborom Kneževića bezbjednosni sektor u Crnoj Gori dotakao dno

foto DPS

Izborom Dejana Vukšića za v.d. direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost i Milana Kneževića za predsjednika Odbora za bezbjednost i odbranu, bezbjednosni sektor dotakao je apsolutno dno, kazali su iz Demokratske partije socijalista.

“Podsjećamo javnost da je Dejan Vukšić bio advokat članova kavačkog klana, da je bio nosilac liste “Za budućnost Kotora” i aktuelni predsjednik Skupštine opštine Kotor čime ne samo da je prekršen Zakon o Agenciji za nacionalnu bezbjednost već je na njeno čelo dovedena osoba koja ima bliske veze sa kriminalnim klanovima.

Istog dana, za mjesto predsjednika Odbora za bezbjednost izabran je Milan Knežević, prepoznati negator svega crngorskog kojeg crnogorski bezbjednosni i pravosudni organi sumnjiče, što potvrđuje i prvostepena presuda od 5 godina zatvora, da je učestvovao u pokušaju najtežih krivičnih djela na štetu bezbjednosti građana i države Crne Gore.

Na ovaj način, crnogorski bezbjednosni sektor dotakao je dno, a svim građanskim i evropskim orijentisanim snagama ostaje da se zahvali URI koja je, kako smo i očekivali, na ,,adekvatan način” zaštitila crnogorske nacionalne interese”, saopštili su iz DPS-a.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još