DPS: Nastaviti sa daljim razvojem i prosperitetom Vladimira

 DPS: Nastaviti sa daljim razvojem i prosperitetom Vladimira

izvor DPS

” U cilju što jednostavnijeg i efikasnijeg informisanja građana o projektima i planovima izborne liste čiji je glavni konstituent DPS, u Vladimiru je otvorena nova kancelarija naše partije četvrta takva po redu”, saopštili su iz OO DPS-a Ulcinj.

Na ovom događaju prisutne je pozdravio potpredsjednik DPS-a Abaz Dizdarević koji je izrazio zadovoljstvo što se nalazi u Vladimiru na otvaranju ovog važnog partijskog punkta. Naveo je da otvaranje još jedne kancelarije predstavlja odraz transformacije arhitektonike političkog sistema DPS-a, u funkciji približavanja rada partije građanima.

Koordinator ispred Predsjedništva DPS-a za Ulcinj Leon Gjokaj istakao je svoje zadovoljstvo što se nalazi u centru Ana e Malit, u Vladimiru, na otvaranju četvrte kancelarije DPS-a u Ulcinju i tom prilikom skrenuo pažnju na značaj evropskog duha koji prenosi DPS kroz izbornu listu sa Bošnjačkom strankom u susret lokalnim izborima 27. marta.

Prisutnima se obratila i predsjednica Savjeta mladih DPS Ulcinj, Arta Muçaj koja je otvaranje kancelarije u Vladimiru označila kao uspješan početak izborne kampanje kao i da će omladina ovog kraja biti stub razvoja i prosperiteta opštine Ulcinj.

Osim pomenutih, skupu su prisustvovali i predsjednica Alijanse žena DPS Crne Gore Drita Llolla, članovi Izvršnog odbora DPS Alen Nikezić, Aleksandar Pavićević i Nikola Divanović, predsjednik Opštinskog odbora Bošnjačke stranke u Ulcinju Muamer Raščić, funkcioneri, članovi i simpatizeri DPS-a i koalicionih partnera, kao i mnogobrojni građani.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još