DPS: Nećemo dozvoliti da Ulcinjani budu taoci raskola u okviru Force

 DPS: Nećemo dozvoliti da Ulcinjani budu taoci raskola u okviru Force

izvor FB

Saopštenje DPS-a prenosimo u cjelosti: 

DPS je u Ulcinju i mnogo šire prepoznata kao građanska partija koja nikada nije prebrojavala, već okupljala u svojim redovima sve građanke i građane, bez obzira na nacionalnu, vjersku i etničku pripadnost ili bilo koje drugo lično svojstvo. Tako je i danas i tako će biti ubuduće. 

Ponašanje Force posljednjih dana nije imanentno niti koalicionom partneru, niti vrijednostima koje je Forca u dosadašnjem periodu pokazivala.

Iznenađujuće, ali Forca je današnjim saopštenjem pokazala čudne namjere svog političkog djelovanja, apsolutno ne mareći za razvoj Ulcinja, niti za potrebu konsenzusa u aktuelnoj zdravstvenoj i ekonomskoj krizi.

Današnjim saopštavanjem svoje vizije o kojoj do sada nijesmo znali, kategorički potvrđujemo da se vizije razvoja DPS i Force po pitanju Ulcinja u ovom trenutku apsolutno razlikuju.

Za razliku od Force, DPS ima jasnu viziju razvoja Ulcinja i uvažavanja svakog građanina pojedinačno, bez obzira kojoj političkoj partiji pripada, a tek ni kako se izjašnjava o intimnim pitanjima nacionalne, vjerske, etničke ili bilo koje druge pripadnosti. 

Dakle, svi smo u prilici da svjedočimo nekoj novoj viziji Force, nažalost. Ipak, neće biti dozvoljeno da raskol koji Forca ima u svojim redovima i samokandidovanje pojedinaca pred nastupajući Kongres Force bude prenijet van partijskog kruga te partije. 

DPS je bila i uvijek će biti spremna da rezultate svog rada testira kod građana Ulcinja, ali isto tako da u punoj mjeri poštuje većinsku volju birača u punom mandatu.

Rezultat uspješnog rada u dosadašnjem mandatu potvrdio je 4.001 građanin Ulcinja, nasuprot kontinuiranom padu povjerenja birača u politiku Force u našem gradu. 

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još