DPS Ulcinj: Nadležni da ispitaju navode iz snimka

 DPS Ulcinj: Nadležni da ispitaju navode iz snimka

izvor DPS

Na društvenim mrežama objavljen je audio snimak na kome se čuje razgovor o navodnoj kupovini glasova u Ulcinju. Akteri su, kako je objavljeno, lider URA i mandatar za sastav manjinske vlade Dritan Abazović, nosilac liste koalicije “Za novi početak” Omer Bajraktari i predsjednik Demokratske partije Fatmir Đeka.

Po tvrdnji iz OO DPS Ulcinj, snimak koji se danas pojavio na društvenim mrežama, i koji su objavili pojedini mediji, “potvrda je svega onoga što smo govorili prethodnih dana o pokušajima izbornog inženjeringa u Ulcinju”.

“Ovaj snimak ujedno jasno pokazuje ko je u pravu kada je u pitanju kupovina glasova i ko se u Ulcinju bavi nečasnim radnjama i prljavom kampanjom, a ko vodi kampanju fer i pošteno. Pozivamo nadležne državne organe da ispitaju navode iz snimka i da preduzmu potrebne radnje a onima koji se bave ovim nečasnim radnjama poručujemo da bi trebalo da ih je sramota i da im je sve uzaludno jer će im Ulcinj ponoviti ono što im je već saopštio, a to je da su u Ulcinju bili i ostaće opozicija”, kazali su iz DPS-a.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još