DPS Ulcinj: “URA će kao i na prethodnim izborima u Ulcinju biti gubitnik”

 DPS Ulcinj: “URA će kao i na prethodnim izborima u Ulcinju biti gubitnik”

izvor DPS

“Javnost ovih dana može da svjedoči neobičnoj predizbornoj histeriji koju emituje URA, svjesna da će i ovog puta, kao i na svim prethodnim izborima u Ulcinju, izaći kao gubitnik”, kazali su iz lokalnog DPS-a.

Dodaju da se URA neprimjereno bavi njima i drugim strankama, i kako su kazali, “gledaju u tuđe dvorište a u njihovom – gori”.

“Kad im nijesu prošle laži i izmišljotine o nekim prelazima iz DPS u njihovu partiju, sad su se sjetili da se bave teorijama zavjere i da nagađaju o potencijalnim koalicionim partnerima naše stranke”, kazali su iz ulcinjskog DPS-a.

Oni su nosiocu liste okupljene oko GP URA “Za novi početak” Omeru Barjaktariju, poručili da on ovih dana “u ulozi žrtve nerealne ambicije te stranke potpisuje besmislice u formi saopštenja”.

Podsjećamo, Bajraktari je kazao da su u Ulcinju DPS i FORCA klopili tajni sporazum.

“Samo da Vas podsjetimo da su i DPS pa i Forca koju spominjete nastupili u predizbornim koalicijama sa svojim prirodnim partnerima ili samostalno. Za razliku od vas koji ste spojili nespojivo u neku vašu bućkuriš koaliciju, tražeći način da prevarite birače. Ta sklepana koalicija, nikad ne može biti izbor Ulcinjana zato što oni vide šta se desi kada se samo zarad lova na fotelje, udružuje nešto što nikad zajedno nije moglo. Dovoljni su primjeri Budve, Tivta, Kotora.. “, navodi se u saopštenju.

Uzgred su upitali kad je Barjaktari napravio ovu koaliciju da li su od svojih partnera tražili da vrate klima uređaje, fotelje i telefone, za čiju krađu su ih optuživali.

” Ili ste im to oprostili, jer ko će o tim „trivijama“ kad je u pitanju lov na fotelje”, navodi se u saopštenju ulcinjskog DPS-a.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još