DPS Ulcinj: Zlonamjerni i jeftini spinovi od strane URA ne prolaze kod Ulcinjana

 DPS Ulcinj: Zlonamjerni i jeftini spinovi od strane URA ne prolaze kod Ulcinjana

Opština Ulcinj na čelu sa Demokratskom partijom socijalista je u prethodnom periodu značajno unaprijedila komunikaciju sa građanima i građankama našeg grada, kao i transparentnost u radu, što potvrđuju pohvale koje dolaze i od strane organizacija koje prate rad lokalnih uprava, saopšteno je iz OO DPS-a Ulcinj.

“Međutim u jučerašnjem saopštenju GP URA, jasno je da se, pored inicijalne loše namjere, radi o politikanstvu svojstvenom ovoj partiji čega su Ulcinjanke i Ulcinjani svjesni. Naime, dok mašu “rukom pravde”, bolje da je prvo okrenu ka svojim koalicionim partnerima na državnom nivou, koji su se dokumentovano i više puta u javnosti decidno izjasnili da slijede uskopartijske interese pri zapošljavanju kadrova”, navode iz DPS-a.

Kako su dodali, umjesto što pokušavaju jeftinim spinovima i izvrtavanjem činjenica da zamajavaju građane Ulcinja, pametnije bi im bilo da obrate pažnju na nelegalne gradnje u Valdanosu koje se odvijaju usred sezone, u režiji onih bliskih režimu.

“Isto tako, “mikro-zelena” partija neka se izjasni, da li mogu naftne platforme i turizam zajedno, i da li i dalje stoje pri ranijim tvrdnjama da će istraživanja nalazišta nafte uništiti crnogorski turizam? Takođe, neka se izjasne o obećanju da će se povući linija morskog dobra. Znamo već da smo dobili izmišljeno mjesto rukovodioca poslovnice za Ulcinj, čime su ovom preduzeću nepotrebno povećani troškovi, čime se i prećutno prijeti dugogodišnjim službenicima JPMD Ulcinj da će, u slučaju neposlušnosti, njihova radna mjesta izbrisati iz sistematizacije radnih mjesta. Čekajući sve ove odgovore, sigurni smo da će Opština Ulcinj nastaviti da služi građankama i građanima Ulcinja, koji znaju da to cijene, uprkos nepromišljenim i zlonamjernim dnevnim saopštenjima GP URA”, zaključuje se u saopštenju Opštinskog odbora DPS-a Ulcinj.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još