Dr Holaj: Iza nas izuzetno težak period

 Dr Holaj: Iza nas izuzetno težak period

Direktorka Doma zdravlja u Ulcinju dr Sadija Holaj zahvalila se u ime zaposlenih i svoje lično građanima opštine Ulcinj, zvaničnicima, podpresjednicima opštine i gradonačelniku Aleksandru Dabiviću na dodjeli Zahvalnice za zdravstveno osoblje , na posebnoj posvećenosti , profesionalnosti i požrtvovanosti u suočavanju sa COVIDOM-19.

“ Ovo je bio izuzetno težak period za svakog našeg gradjanina. U ovim vremenima bili smo svjedoci izvanredne predanosti, profesionalnog rada, posvećenosti , požrtvovanosti i nesebičnog zalaganja zdravstvenog osoblja naše opštine. Ova zahvalnica koja nam je dodijeljena za nas je čin poštovanja i čast, kao i dalji motiv za nastavak rada na spašenju svakog života i upravljanja pandemijom na najbolji mogući način”, kazala je Holaj.

Uoči Dana naše Opštine, kako navodi, izražavamo posebnu zahvalnost na ocjeni rada osoblja u bjelim mantilima i želimo da nas sledeća godina zatekne u novim i boljim okolnostima, kada će naši gradjani uživati u punom zdravlju i blagostanju.

Pročitajte još