Đurišićevo beživotno tijelo pronašli gosti lokala AMD Ulcinj

 Đurišićevo beživotno tijelo pronašli gosti lokala AMD Ulcinj

izvor Dan

Ulcinjanin Momčilo Baro Đurišić (69) ubijen je juče, između 18 i 19 časova, u ugostiteljskom lokalu AMD Ulcinj u naselju Totoši, čiji je bio zakupac. Prema nezvaničnim informacijama, njegovo beživotno tijelo, na kome su vidljive rane od vatrenog oružja, pronašli su gosti lokala, o čemu je odmah obaviještena policija, piše Dan.

Odmah je blokirano područje oko tog ugostiteljskog objekta, kao i izlazi iz grada. Policija je uzela izjave od radnika obližnje benzinske pumpe i trgovinske radnje, a izuzeti su snimci nadzornih kamera koje se nalaze u blizini. Očevidaca zasad nema.

Policija sumnja da je ubica pratio žrtvu i čekao pogodan trenutak kada u lokalu nije bilo nikoga. Ne isključuje se da je imao i pomagača.

Dan nezvanično saznaje da je ubijeni Đurišić otac Sava Đurišića, osuđenog na trinaest i po godina zatvora zbog ubistva Beka Likaja u Ulcinju. 

I ranije pokušali da ga ubiju

Na Momčila Đurišića pucano je i u septembru 2019. godine, u ranim jutarnjim časovima, u naselju Pinješ. Tada je napadač na njega ispalio više hitaca i lakše ga ranio. Nedugo nakon toga uhapšen je Dalibor Topljanović iz Zaječara, koji osumnjičen da je pucao u Ulcinjanina. Dva mjeseca ranije ispod vozila člana njegov porodice pronađena je eksplozivna naprava koju je slučajno primijetio prolaznik. Đurišić se dugo godina bavio ugostiteljstvom.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još