Genci Nimanbegu na čelu izborne liste FORCE

 Genci Nimanbegu na čelu izborne liste FORCE

izvor FORCA

” Lokalne izbore koji će se održati 27.marta 2022.godine u Ulcinju, vidimo  kao mogućnost postavljanja novih  standarda u upravljanju Opštine Ulcinj”, saopštili su iz Nove demokratske snage FORCA.

Saopštenje prenosimo u cjelosti :

Demokratska svijest građana Ulcinja danas je na mnogo višem nivou i stvoreni su uslovi da na ovim izborima izađemo sa kvalitetnim programom i novim rješenjima kako bismo stvorili bolju perspektivu za sve građane Ulcinja.

Imaćete priliku da izaberete novo i pravo rukovodstvo koje će da vodi novu administraciju, u službi vaše budućnosti u jednom lijepom i bogatom gradu!

Nudimo vam kandidata za gradonačelnika i odbornike Skupštine opštine koji su intelektualci, vrijedni i pošteni, koji proizlaze od građana i tu su zbog vas a ne zbog sebe i zbog interesa drugih! Oni imaju zajedničku viziju sa vama: da rade na poboljšanju kvaliteta vašeg života i života vaših potomaka!

U svojoj viziji na ovim izborima, Forca zamišlja Ulcinj kao sinonim grada sa perspektivama privrednog i društvenog razvoja, sa modernim urbanizmom, efikasnim komunalnim uslugama, u kojem će se poštovati i čuvati vrijednosti i tradicija naroda, I koja će biti kolijevka kulture i civilizacije.

Forca ima sve moralne i profesionalne vrijednosti, i opredjeljena je da zajedno sa najvećom posvećenošću gradi Ulcinj kakav svi zaslužujemo i želimo.

Imamo znanje, iskustvo, hrabrost i viziju da promijenimo sadašnjost i zamijenimo je perspektivnom budućnošću kako bismo stvorili atraktivno okruženje na koje ćemo biti ponosni kao građani Opštine Ulcinj.

Vaše povjerenje je amanet i obaveza da očuvamo  Ulcinj tvrđava,  Ulcinj mora, rijeka i jezera, Ulcinj polja i planina, Ulcinj mornara i ribara, Ulcinj maslina, nara i smokve, Ulcinj albanske kulture i tradicije. Da ga razvijamo za vas i svakog građanina koji ovdje živi i radi. 

Lista kandidata za odbornike/ce Skupštine opštine Ulcinj: 

 1. Genci Nimanbegu
 2. Ilir Çapuni
 3. Arbin Çapriqi
 4. Valdete Osmani Husiq
 5. Ardijan Mavriq
 6. Sabri Salaj
 7. Asllan Llunji
 8. Mirjeta Gjoni
 9. Besmir Murati
 10. Minir Karamanaga
 11. Suad Gjelloviq
 12. Gjylie Pelingu Hoxha
 13. Mehmed Milla
 14. Elvir Zeçeviq
 15. Xhemal Kapllanbegu
 16. Ilmira Lika
 17. Visar Doda
 18. Ardit Ceka
 19. Elmedina Mehani
 20. Anton Marnikoviq
 21. Diar Haxhibeti
 22. Flutra Husiq
 23. Besart Çobaj
 24. Lavdim Kroma
 25. Afërdita Pelingu
 26. Valdet Axhemoviq
 27. Arbesa Tahiri Duraku
 28. Fahrin Nimanbegu
 29. Anto Gazivoda
 30. Blerta Kurtoviq
 31. Ardina Lajka
 32. Armin Mehmedoviq
 33. Faik Nika
Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još