GP URA Ulcinj:” Izlazak FORCE iz koalicije farsa i u ovom trenutku politički nebitna odluka”

Najava izlaska Force iz koalicione vlasti može se posmatrati jedino kao farsa, ocijenio je za Portal Ulcinj predsjednik Opštinskog odbora GP URA Ulcinj Omer Bajraktari.

On dodaje da je to klasična predizborna manipulacija za predstojeće lokalne izbore, koji će biti održani, smatra Bajraktari, vjerovatno poslije ljeta. 

“ Takodje, njihov izlazak nije principijalne ili programske prirode koji ima veze za razvojem grada, nego uskostranački.  Baziran je na lične interese, zbog kojih je i formirana ova lokalna vlast u Ulcinju upravo kao plod njihove politike uz koordinaciju i asistenciju nekih nebitnih funkcionera iz centrale DPS-a”, kazao je Bajraktari.

On navodi da bi prirodnije bilo da su izašli iz vlasti kada je donijeta odluka o prodaji dijela Borove šume ili kako kaže, nezakonitog rada lokalne administracije, ili još na stotinu drugih radnji. 

“ Tadašnja odluka FORCE o ulasku u ovakvu koaliciju je bila potpuni promašaj, na štetu građana Ulcinja. Dok je sadašnja odluka o napuštanju koalicije totalno politički nebitna i zakašnjela”, ocijenio je Bajraktari. 

On podsjeća da sui z GP URA više puta upozoravili da je široka koalicija loše rješenje.Što se , kako smatra Bajraktari, I potvrdilo.

Pročitajte još