Granični prelaz Ckla-Zogaj, investicija koja će generisati ubrzani razvoj Krajine

 Granični prelaz Ckla-Zogaj, investicija koja će generisati ubrzani razvoj Krajine

foto DPS

Izbornim obećanjem uoči lokalnih izbora u Baru 2018. godine, sigurnim korakom, krenuli smo na našem istorijskom putu ka otvaranju graničnog prelaza Ckla-Zogaj, kazao je Naser Kraja, član Izvršnog odbora DPS Bar.

” Danas, nakon gotovo četiri godine uspješnog rada lokalne samouprave u Baru, pored realizacije velikog broja infrastrukturnih i drugih projekata na području čitave opštine, sa zadovoljstvom možemo reći da smo obećanje ispunili i realizovali jednu od najozbiljnijih investicija u Krajini, koja će generisati ubrzani razvoj u budućnosti. Izgradnja ovog putnog pravca, radikalno će pokrenuti investicije, razvoj turizma i definitivno promijeniti način života lokalnog stanovništva”, rekao je Kraja.

Kao odgovorna lokalna samouprava, kako navodi, na čelu sa DPS-om i predsjednikom Opštine Dušanom Raičevićem još jednom smo pokazali da držimo do datih obećanja i potreba stanovnika Krajine.

” Znamo da budućnost Krajine jeste u povezivanju i na tom putu ćemo nastaviti da radimo i zajednički ulažemo napore kako bi ovaj dio barske opštine postao čvorište i centar trgovine i turizma. Mnogi nijesu vjerovali kada smo mi obećali, danas, slike govore više od riječi” rekao je Kraja.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još