Haxhibrahimi: Ulcinj da dobije novi fudbalski teren i zatvoreni bazen

 Haxhibrahimi: Ulcinj da dobije novi fudbalski teren i zatvoreni bazen

izvor SD

“Koalicija “Za novi početak” zalagaće se za to da Ulcinj dobije novi fudbalski teren i zatvoreni bazen”, saopštio je Arber Haxhibrahimi, predsjednik Omladine SD Ulcinj i kandidat za odbornika na koalicionoj listi “Za novi početak”.

Haxhibrahimi navodi potrebu za izgradnjom novog fudbalskog terena koji bi, uz pomoć državne vlasti, trebao da bude jedan od prioriteta novog rukovodstva opštine kada su sport i mladi u pitanju.

“Tužno je što mladi u Ulcinju nemaju gdje da pođu da odigraju fudbalski termin. Ulcinj nije mali grad, u Ulcinju živi veliki broj mladih ljudi i oni zaslužuju da imaju adekvatnu infrastrukturu za bavljenje sportom. Kao buduća lokalna vlast, učinićemo sve što je u našoj moći da Ulcinj dobije novi fudbalski teren”, kazao je Haxhibrahimi.

On navodi da je nedopustivo da Ulcinj, sa svim svojim potencijalima, nema i zatvoreni bazen koji bi, prije svega, mogli da koriste građanke i građani, ali i koji bi mogao da služi za razvoj sportova za koje je postojanje zatvorenog bazena jedan od preduslova – poput vaterpola i plivanja.

“Ulcinj ima veliki broj talenata koji, nažalost, nemaju gdje da se usavršavaju. Zato, da naši mladi ne bi odlazili negdje sa strane kako bi ostvarili svoje snove, odnosno da njihovi snovi, u nedostatku sredstava za odlazak vani, ne bi ostali neostvareni, zalagaćemo se da naš grad dobije zatvoreni bazen”, rekao je Haxhibrahimi.


“Mi želimo da mladi ostaju u Ulcinju i da ovdje imaju veći izbor mogućnosti kako će provesti svoje slobodno vrijeme. Želimo da to bude zdrav stil života – u zatvorenom bazenu, na sportskom terenu, u bioskopu… Mladi su najvažniji segment svakog društva i smatram da tako mora biti i u Ulcinju”, zaključuje Haxhibrahimi.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još