Jedino Ilir Harasani nije sa mjesta v.d. preveden u stalnu dužnost

 Jedino Ilir Harasani nije sa mjesta v.d. preveden u stalnu dužnost

foto Mediabiro

Vlada je na posljednjoj sjednici imenovala Draganu Frantov-Nikolić na čelo To Montenegro, a Koču Đurišića, dosadašnjeg v.d direktora, za prvog čovjeka Uprave za nekretnine.

Sve v.d. direktore direktorata u ministarstvima koje predvode Jakov Milatović i Milojko Spajić Vlada je prevela u stalnu dužnost, piše Pobjeda.

Riječ je o Jelici Paldrmić, Jevrosimi Pejović, Oliveri Vukajlović, Jeleni Janković, Jasni Vujović, Renati Milutinović, Marku Vukaševiću, Biljani Peranović, Bojani Bošković, Dajani Bratić, Jeleni Jovetić, Mariji Vukčević, Mileni Milović, Snežani Mugoši, Novici Vukoviću, Mladenu Vlahoviću, Jovu Pejoviću, Bojanu Paunoviću, Radmili Ivanović, Šuću Orahovcu, Miroslavu Pejoviću, Milanki Otović i Marijanu Miloviću. 

Jedini koji nije prošao je vd direktor Uprave za inspekcijske poslove Ilir Hasani. On je i jedini iz Ure, pa se to ,može smatrati i osvetom odlazećeg premijera Zdravka Krivokapića i njegovih favorita Spajića I Milatovića mandataru Dritanu Abazoviću. 

Prema nezvaničnim informacijama Pobjede, Harasani se juče ipak pojavio na poslu.Nije, međutim, odgovarao na naše pozive I poruke Kojima smo htjerli provjeriti tu informaciju.

izvor POBJEDA

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još