Još četiri dana za rezervaciju smještaja za korisnike turističkih vaučera

 Još četiri dana za rezervaciju smještaja za korisnike turističkih vaučera

Izvor: Ministarstvo ekonomskog razvoja

Ministarstvo ekonomskog razvoja podsjeća korisnike turističkih vaučera, odnosno prosvjetne, zdravstvene i socijalne radnike koji su dobili turističke vaučere, da je krajnji rok za vršenje rezervacija i stupanje u kontakt sa izdavaocima privatnog smještaja 20. decembar 2021. godine.

Turističke vaučere je moguće iskoristiti do 31. decembra, a zbog blagovremenog isplaćivanja sredstava izdavaoca privatnog smještaja pristup platformi www.vauceri.gov.me i rezervisanje smještaja je moguće vršiti do 20. decembra u ponoć.

“U skladu sa Zakonom o budžetu i fiskalnoj odgovornosti sva plaćanja na kraju fiskalne godine neophodno je blagovremeno izvršiti, pa i plaćanja prema izdavaocima privatnog smještaja koji su korisnici mjere podrške koja se realizuje kroz program turističkih vaučera. U cilju obezbjeđivanja adekvatnog vremena potrebnog za ispunjavanje utvrđene procedure isplaćivanja sredstava iz državnog trezora bilo je neophodno ograničiti rok do kada se vrše rezervacije”, kazao je u saopštenju.

S obzirom na to da još uvijek postoje oni koji nisu iskoristili ovu vrstu podrške, pozivamo korisnike da to učine u okviru navedenih rokova.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još