Koalicija Za novi početak: ” Ne učestvujemo u predizbornim debatama u medijima koji su vlasništvo političkih partija”

 Koalicija Za novi početak: ” Ne učestvujemo u predizbornim debatama u medijima koji su vlasništvo političkih partija”

izvor Koalicija Za novi početak

Iz Koalicije “ZA NOVI POČETAK” saopštili su da neće učestvovati u predizbornim debatama koje organizuje lokalna TV Teuta.

” Ne učestvujemo u predizbornim debatama u medijima koji su vlasništvo političkih partija”, precizirali su iz Koalicije koju čine GP URA, DP, SD, SDP i AA.

Koalicija „Za novi početak”, kako navode, ima superioran program i ljude koji će ga u praksi realizovati.

” I to se vidi i osjeća na svakom koraku na cijeloj teritoriji opštine Ulcinj.Mi svakodnevno imamo kontakte, skupove i tribine sa građanima/kama Ulcinja i prepoznati smo kao ljudi koji vole da u neposrednom razgovoru saopšte svoj stav i imaju dijalog. To se odnosi i na učešće u medijskim debatama, kao što će to biti slučaj na Radiju i Televiziji Crne Gore”, poručili su iz koalicije Za novi početak.

Oni naglašavaju da se u lokalnoj TV Teuta ruše i isključuju svi objektivni principi novinarstva,te da ona služi kao sredstvo za promociju stranke u čijem je vlasništvu.

” Protiv smo činjenice da su građani subjektivno informisani i ne želimo da damo legitimitet ovoj pojavi i to je ključni razlog našeg nedolaska”, saopštili su iz koalicije Za novi početak.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još