“Ne tražite lijek na internetu, vjerujte medicini”: Razjašnjavanje zabluda u vezi sa vakcinama protiv koronavirusa

 “Ne tražite lijek na internetu, vjerujte medicini”: Razjašnjavanje zabluda u vezi sa vakcinama protiv koronavirusa

Ilustracija, Foto: Reuters

“Kampanjom je predviđeno svakodnevno emitovanje reklamnog sadržaja u trajanju do 250 sekundi na svim nacionalnim i lokalnim TV i radio stanicama, kako bi se snaga poruke ojačala višestrukim prikazivanjem”, kazali su iz IJZCG

Institut za javno zdravlje Crne Gore (IJZCG) od danas kreće sa kampanjom “Ne tražite lijek na internetu, vjerujte medicini”.

Iz IJZCG su kazali da se radi o video materijelu u kome ugledni ljekari kroz svoju prizmu šalju poruke o važnosti vakcinacije protiv koronavirusa i razjašnjavaju ključne zablude u Crnoj Gori u vezi sa vakcinama protiv koronavirusa.

“Kampanjom je predviđeno svakodnevno emitovanje reklamnog sadržaja u trajanju do 250 sekundi na svim nacionalnim i lokalnim TV i radio stanicama, kako bi se snaga poruke ojačala višestrukim prikazivanjem. U tom kontekstu, pripremili smo 14 spotova. Predstavnici Instituta za javno zdravlje Crne Gore će u narednih 14 dana, svakog jutra u osam časova dostavljati video materijal za taj dan. Svih 14 dana ići će različit spot (14 dana-14 doktora)”, piše u saopštenju IJZCG.

Galić
Galićfoto: IJZCG

Iz te institucije su rekli da kampanju kreću sa videom direktora IJZCG, Igorom Galićem.

“U nastavku je link sa kog možete preuzeti video materijal. Takođe, u prilogu dostavljamo rješenje Agencije za elektronske medije, izjave doktora u pisanoj formi i poster. Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije vezano za ovu kampanju stojimo Vam na raspolaganju”, zaključuje se u saopštenju IJZCG.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još