Nimanbegu: “Laži Ujedinjene reformske akcije i politički praktičar Omer Bajraktari”

 Nimanbegu: “Laži Ujedinjene reformske akcije i politički praktičar Omer Bajraktari”

izvor FORCA

Prolazna politička ličnost kao rezervni kandidat za predsjednika Opštine Ulcinj, danas izlazi sa saopštenjem i kompilacijom kleveta u stilu službi kojim rukovodi i koordinira njegov politički otac– predsjednik „Ujedinjene reformske akcije“. Samo ove strukture mogu da blate i lažu pošteni narod ove opštine.

Sa žaljenjem konstatujemo da rezervni kandidat za predsjednika Opštine Ulcinj otvoreno laže i kleveće.

To nas ne čudi, jer vi iz „Ujedinjene reformske akcije“ ste most razdora jer ste spalili sve mostove iza sebe. O tome svjedoči laž da je Krivokapić oslobodilac Crne Gore, a danas ne propuštate priliku da ga na svakom koraku blatite. Ne čudi nas „game changer” koji se igra sa svima, i u zavisnosti od povoljnosti političkog ambijenta mijenja igru kako vjetar duva.

Uživali ste u političkoj ljubavi sa Bečićem, a sada ste najveći protivnici. Uživali ste u političkoj ljubavi sa Demokratskim frontom pa ste ih za podršku namirili funkcijama „po dubini“ i Zakonom o vjerskim zajednicama na štetu Crne Gore. Nažalost, ovo je nastavak vašeg rada (čitaj nerada) kojim uništavate sve što vam dođe pod ruku. Dovoljno je da se članovi URE sjete svoje bivše partije Pozitivne Crne Gore kojom su prevarili narod Crne Gore obećavajući promjene za dobrobit Crne Gore te ste je ovim činom ugasili.

Svako ko je iole malo pokušao da sa vama sarađuje vidio je vašu neiskrenost i lukavost, pa zato danas pravite neprincipijelne koalicije samo zarad pokušaja da sačuvate vaše privilegije.

Sve vaše dogovore ste pečatili besom, pa time degradirali običaj Albanaca kojim su oni  funkcionasli i živjeli vjekovima. Vama se ne može vjerovati.

Forca nikada nije imala tajnih dogovaranja!

Sa Đukanovićem ste vi sklapali tajne dogovore, i to počev bar od novembra prošle godine na mnogim mjestima i sastancima, a po svemu sudeći i u Dubaiju, dok ste istovremeno pomoću medija koji vas kontrolišu obmanjivali javnost plasiranjem navoda da nema dogovora sa Đukanovićem i da će Vlada Krivokapića trajati do 2024. U lažima su kratke noge, pa je sve izašlo na vidjelo sporazumom o manjinskoj vladi i traženjem mandata za sastav iste predsjedniku DPS-a.

Za vašu informaciju, Forca će u ponedeljak imati predsjednika Opštine kojeg će podržati albanske partije. A vi, za postizanje većine za predsjednika Opštine, tražite podršku od predsjednika DPS-a kao što ste činili i za Vladu.

Ovim smo pokazali da je vaš novi početak još jedan u nizu neuspješnih eksperimenata.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još