Oblačno sa kišom

 Oblačno sa kišom

HIDROMETEOROLOŠKI ZAVOD

U Ulcinju danas oblačno sa kišom. Najviša dnevna temperatura vazduha do 13,6 stepeni.

Promjenljivo do pretežno oblačno, mjestimično kiša, ponegdje i kratkotrajan pljusak i grmljavina, prvenstveno u južnim i centralnim predjelima. U višim planinskim predjelima, na sjeveru, ponegdje susnježica i snijeg. Vjetar slab do umjeren, na sjeveru, na udare ponegdje pojačan, uglavnom južnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha 0 do 11, najviša dnevna 2 do 14 stepeni, podaci su Hidrometeorološkog zavoda Crne Gore.

ZA POMORCE

UPOZORENJE: Mjestimični udari vjetra S-ih smjerova, uz obalu ponegdje i E i NE, 30-40 čvorova. More talasasto do jače talasasto.
SINOPTIČKA SITUACIJA: Ciklon sa centrom u oblasti sjevernog Jadrana.
PROGNOZA VREMENA ZA JUŽNI JADRAN ZA NAREDNA 24 ČASA: Vjetar S i SE uz obalu ponegdje i E i NE, 10-26, mjestimično na udare 30-40 čvorova. U popodnevnim satima vjetar u skretanju na SW, u slabljenju. More 4-5, u postepenom smirivanju. Vidljivost 10-15, pri jačoj kiši ili pljusku ispod 10 km. Pretežno oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Mjestimično umjerene do obilne padavine. Jutarnja temperature vazduha 8-10, najviša dnevna 12-14 stepeni.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još