Otvoren Sajam domaće radinosti

 Otvoren Sajam domaće radinosti

U okviru obilježavanja Dana Opštine Ulcinj, danas je u sali Srednje škole „Bratstvo – jedinstvo“ otvoren Sajam domaće radinosti.

Sajam je okupio veliki broj izlagača iz Ulcinja, ali i drugih gradova i zemalja, koji su predstavili svoju raznovrsnu ponudu.

Predsjednik Opštine Ulcinj Aleksandar Dabović kazao je da je Sajam jedan od segmenata u repertoaru koji je pripremljen za Dan Opštine Ulcinj na kojem su izlagači iz država okruženja i Crne Gore izložili svoje radove.

„To je afirmativno za svakog preduzetnika koji želi da istakne svoj rad. Ja sam zadovoljan iako smo zbog lošeg vremena morali da događaj organizujemo u zatvorenom prostoru, a inače je planirano da bude organizovan na Maloj plaži“, kazao je Dabović.

Za sjutra je najavio koncert, svečanu sjednicu Opštine i druženje sa zvaničnicima i gostima.

„Želio bih svima da poželim srećnu i berićetnu pripremu sezone, koja će nadamo se biti uspješna“ , poručio je Dabović.

U ime organizatora i NVO Globus Art, Ramiz Hajdari kazao je da je ova manifestacija drugačija u odnosu na prethodne, jer je prisutno više umjetnika, kao i neke nove zanatlije.

„Prisutno je oko 60 izlagača, što je i više nego što smo očekivali. Nadamo se da će Sajam biti posjećen, kao i da će posjetiocima dopasti program. Nastupiće folklorne grupe iz Ulcinja i Albanije, pripremljeni su i pjevački nastupi, recitacije itd. Izlagači su sa prostora Zapadnog Balkana“, kazao je Hajdari.

Sajam će biti otvoren tri dana.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još