Policija u Tuzima, kafići jutros otvoreni uprkos zabrani

 Policija u Tuzima, kafići jutros otvoreni uprkos zabrani

izvor FOS media

Pripadnici Uprave policije stigli su jutros u opštinu Tuzi, pošto su se vlasnici ugostiteljskih objekata oglušili o zabranu IJZ, da bi nakon toga predsjednik opštine Tuzi Nik Đeljošaj sa građanima blokirao put.

Svi lokali u Tuzima su jutros bili otvoreni od 7 sati, kao što je sinoć najavio Đeljošaj.

Foto: FOS media
Foto: FOS media

On je sa građanima blokirao put, navodeći da se neće pomjeriti dok premijer Zdravko Krivokapić i potpredsjednik Dritan Abazović ne budu razgovarali sa njima. 

Foto: Građanska alijansa, Tviter

Lideri Opštine Tuzi su uspostavili komunikaciju sa predstavnicima Vlade i očekuje se dolazak visokih zvaničnika, kako bi se organizovao razgovor.

Foto: FOS media

U Tuzima su trenutno pojačane policijske snage. 

Đeljošaj je u obraćanju medijima kazao da se mještanima Tuzi ne može nešto nametati bez njihovog znanja i da nemaju nikakve informacije o tome.

Foto: Građanska alijansa, Tviter

Đeljošaj je kazao sinoć da je donio odluku na osnovu Zakona o lokalnoj samoupravi, a na osnovu ovlašćenja koja mu, kako tvrdi, daje Statut opštine Tuzi.

“Svim našim prijateljima ugodna kafa, a neprijatelji ako nas budu ometali, imaćemo iznenađenje i za njih. Svi ovlašćeni predstavnici ugostiteljskih objekata su jedinstveno prihvatili utvrđeno radno vrijeme koje sam donio i ujutro će nastaviti sa radom u svojim objektima”, poručio je Đeljošaj sinoć. 

izvor FOS media

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još