SD: I dalje smo jedna od dvije partije koja ima odbornike u svim opštinama

 SD: I dalje smo jedna od dvije partije koja ima odbornike u svim opštinama

izvor SD

Nakon jučerašnjih izbora u Beranama i Ulcinju, Socijaldemokrate Crne Gore ostale su jedna od svega dvije partije koja ima odbornike u svim opštinama. To govori o postojanosti naše politike širom Crne Gore i ozbiljno izgrađenoj partijskoj infrastrukturi u svakoj sredini, saopšteno je iz te partije.

– U Ulcinju ćemo, u narednom periodu, biti zastupljeni sa dva odbornika, dok će nas u Beranama, kao i do sad, zastupati jedan odbornik u lokalnom parlamentu. U Beranama smo zadržali isti broj odbornika kao u prošlom sazivu, dok u Ulcinju ostajemo respektabilan politički subjekt koji je, kao i do sad, spreman da podrži svaku ideju koja je usmjerena za korist grada i njegovih stanovnika. Što se Socijaldemokrata tiče, naš stav je u potpunosti jasan – možemo razgovarati o postizbornoj koaliciji i vršenju lokalne vlasti samo sa građanskim, suverenističkim partijama koje su jasno evropski i evroatlantski opredijeljene – saopšteno je iz SD-a.

Iz te partije su saopštili da će u Ulcinju odbornički mandat nastaviti dosadašnja odbornica SD-a, Nela Milović, dok će novi odbornik SD-a biti predsjednik Omladine SD Ulcinj, Arber Haxhibrahimi.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još