Sjutra upis na master i specijalističke u II roku

 Sjutra upis na master i specijalističke u II roku

Izvor: UCG

U drugom upisnom roku, konkursi za upis na master i specijalističke studije Univerziteta Crne Gore za studijsku 2021/22. godinu biće raspisani sjutra i objavljeni na zvaničnom sajtu Univerziteta (www.ucg.ac.me) i u dnevnim novinama koje izlaze u Crnoj Gori.

“Za specijalističke studije, prijave se predaju studentskim službama 27. oktobra, a upis će se završiti  zaključno sa 29. oktobrom, kazao je prorektor za nastavu Univerziteta Crne Gore prof. dr Veselin Mićanović”, saopšteno je iz Univerziteta CG.

„Kada je riječ o master studijama, prijave se podnose studentskim službama,27. oktobra, dok će se prijemni ispiti organizovati u periodu od 28. do 30. oktobra, u skladu sa rasporedom koji će organizacione jedinice istaći na internet stranici, u okviru zvaničnog sajta Univerziteta (www.ucg.ac.me). Upis i izdavanje uvjerenja završiće se zaključno sa 4. novembrom“, saopštio je prorektor Mićanović.

Kako su rekli kandidati za upis su dužni podnijeti prijavu i dokaze o ispunjenosti uslova, koji će biti propisani tekstom konkursa.

“Za upis na master studijske programe kandidati su dužni da polože prijemni ispit za sve studijske programe master studija koji su oglašeni ovim konkursom, a koji je kao dodatni uslov za upis utvrđen Zakonom o visokom obrazovanju, Statutom Univerziteta Crne Gore i Pravilnikom o uslovima, kriterijumima i postupku upisa u prvu godinu master studija  Univerziteta Crne Gore”, zaključeno je u saopštenju UCG-a.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još