Škrelja: Nesposobna Vlada i isti takav ministar isključivi krivci za stanje u policij

 Škrelja: Nesposobna Vlada i isti takav ministar isključivi krivci za stanje u policij

izvor DPS

“Skandalozne informacije koje čujemo ovih dana, da zbog nedostatka sredstava i opreme ulcinjska policija nije mogla da “pokrije“ glavne alternativne saobraćajnice tokom prošlonedjeljnog uviđaja ubistva, zaista ulivaju strah u kosti i otvaraju pitanje bezbjednosti svih građana koji finansiraju državni aparat”, saopštio je Luiđ Škrelja, poslanik Demokratske Partije Socijalista.

“To što Vlada i resorni ministar Sekulović, pokušavaju da nađu opravdanje u činjenici da budžet nije usvojen, zaista djeluje licemjerno. Kao da neko treći treba da obezbijedi donošenje budžeta, a ne oni koji čine izvršnu vlast, izabranu od strane vladajuće većine?! To što se oni nalaze pod ucjenama Demokratskog fronta, i što su pristali da budu ministri sa takvom vladajućom većinom, zaista nije problem koji treba da se tiče građana”, naveo je Škrelja.

Uprava policije je, tvrdi poslanik DPS-a, dovedena je u situaciju da njeni pripadnici ne mogu da odgovore osnovnim zadacima i poslovima iz svoje nadležnosti, što vjerujemo raduje razne kriminalce i prestupnike.

“Za to kao i ugroženu bezbjednost građana, formalna i suštinska odgovornost, pripada nesposobnoj Vladi i istom takvom resornom ministru”, zaključio je u saopštenju.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još