Turistička organizacija Bar predstavlja novi spot „Aktivni odmor“

 Turistička organizacija Bar predstavlja novi spot „Aktivni odmor“

Turistička organizacija Bar kontinuirano  unapređuje promotivne aktivnosti. Ovoga puta snimila je novi spot  koji turistima, na slikovit i prijemčiv način, prezentuje ponudu Bara kada je riječ o aktivnom odmoru. Savremeni turista, posebno iz zapadnih zemalja Evrope, preferira odmor koji je mnogo sadržajniji od sunčanja i kupanja, a barska opština i u tom smislu ima značajne i atraktivne potencijale, kako na morskoj, tako i jezerskoj obali. Spot, koji je Turistička organizacija snimila sa provjerenim partnerom, renomiranom “Bubulj” produkcijom, otkriva, možda, do sada, još nedovoljno istražene plaže, uvale i stjenovite usjeke na dvije obale, ali i zaleđe i sve ono što turisti mogu doživjeti u Baru, primorskom gradu sa najraznovrsnijom ponudom. 

Spot ” Aktivni odmor u Baru” otkriva ljepote netaknute prirode, kroz krstarenja jezerskom i morskom obalom, mogućnosti kajakarenja, jedrenja, ronjenja i sportskog ribolova, a za one avanturističkog duha, željnih dodatnog adrenalina, prezentira i čari kanjoninga, pješačenja i planinarenja, uz staze koje pružaju nezaboravne utiske i užitke. Uz hiking, zahtjevnim i manje zahtjevnim rutama, turisti mogu uživati u nestvarno lijepim predjelima u zaleđu barske opštine na biciklu, sve popularnijem prevoznom sredstvu, koje je sinonim za zdrav način i stil života.

Potencijalni posjetioci grada pod Rumijom, kroz ovaj spot, spoznaće ljepotu našeg grada i uvjeriti se u neslućene mogućnosti za dobar provod i aktivan odmor, kakav nameće brz, stresan i sve dinamičniji život. Ovdje za sobom mogu ostaviti sve brige, nezadovoljstva i doživjeti potpunu relaksaciju i sreću koje donosi ovakav vid odmora.

Turistička organizacija Bar će u kontinuitetu raditi na unapređenju turističke ponude u vidu promocije zdravih stilova života, kako bi turistima omogućili što kvalitetniji boravak.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još