“U CG brojne mogućnosti za idealan odmor”

 “U CG brojne mogućnosti za idealan odmor”

foto NTO

U Crnoj Gori na studijskom putovanju boravi grupa turoperatora iz Kazahstana i Jermenije, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije (NTO).

Gosti su kazali da su izuzetno zadovoljni ponudom Crne Gore.

“Za nas je ovo nova rivijera sa brojnim mogućnostima za idealan odmor. Drago nam je što našim gostima, koji traže ponudu luksuznog odmora, sada možemo ponuditi i Crnu Goru. Zadovoljni smo visokim kvalitetom turističke ponude i hotela koje smo obišli, gostoljubivim domaćinima i ukusnom hranom”, istakla je Asel Albrekt iz LCI MTC SA.

Iz NTO podsjećaju da su letovi sa tržišta Kazahstana uspostavljeni prethodne godine.

“Ove godine avio linije će biti realizovane od početka juna do kraja septembra i to iz Nur-Sultana i Almatija”, kazali su.

Predstavnik turističke agencije Oasis, Nikita Abakumov, boravi već neko vrijeme u Crnoj Gori kako bi se upoznao sa turističkom ponudom destinacije.Foto: NTOFoto: NTO

“Crna Gora je bogata prirodnim i kulturnim raznolikostima. Imate more, planine, i brojne mogućnosti za različite vrste turizma. Prethodne godine kada su započeti letovi prema Crnoj Gori nijesmo se nadali značajnom bukingu imajući u vidu da Crna Gora nije poznata na našem tržištu. Uprkos tome Kazahstanci su zainteresovani da otkrivaju i istražuju nove destinacije i imali smo dobar buking prethodne godine, a ove godine takođe imamo veliki broj rezervacija. U narednom periodu naš posao je da ispromovišemo ponudu Crne Gore. Imajući u vidu da već nekoliko dana boravim u Crnoj Gori, obišao sam cijelo primorje, a posebno sam oduševljen Bokom Kotorskom. Ovo je jedinstvena ponuda za goste koji traže luksuzan odmor”, istakao je Abakumov.

Predstavnica turističke agencije Traveler Club iz Jermenije, Sofija Karapetjan je istakla da je ponuda Crna Gora na tržištu Jermenije već dosta poznata jer se čarter letovi sa ovog tržišta realizuju već nekoliko godina.Foto: NTOFoto: NTO

“Ove godine letovi sa tržišta Jermenije će biti organizovani u periodu od kraja juna do početka septembra i prema informacijama popunjeni su tokom cijele sezone. Gospođa Karapetjan je istakla da postoji interesovanja turista sa ovog tržišta da borave u Crnoj Gori i van glavne turističke sezone i da u realizaciji tih dolazaka koriste avio konekcije preko Varšave i Beča”, navodi se u saopštenju.

Studijsko putovanje realizovano je na inicijativu turoperatora LCI MTC SA Group a podržali su ga NTO i turističke organizacije Tivta, Kotora, Budve.Foto: NTOFoto: NTO

Tokom boravka u Crnoj Gori grupa je obišla i upoznala se sa ponudom hotela One and Only, Regent Porto Montenegro, Nikki Beach hotel, Chedi Luštica Bay i Dukley Hotel and Resort. Osim toga upriličeni su obilasci najznačajnijih turističkih lokaliteta u Boki Kotorskoj, Budvi, Cetinju.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još