U HTP Ulcinjska rivijera očekuju dobru postsezonu

 U HTP Ulcinjska rivijera očekuju dobru postsezonu

U Hotelsko – turističkom preduzeću (HTP) “Ulcinjska rivijera”, uz manifestacije koje imaju u planu, očekuju dobru postsezonu, poručio je njen direktor Bojan Đakonović.

“Radimo na svu sreću dobro i u ovom periodu. Kada su u pitanju jul i avgust, mogu da kažem da smo zadovoljni posjećenošću”, rekao je Đakonović agenciji Mediabiro.

On je rekao da se nada da će ova sezona trajati duže nego ranije.

“Imamo nekoliko manifestacija na Adi. Do sredine oktobra očekujemo dobro posjećenost koja će zaokružiti jednu uspješnu godinu”, kazao je Đakonović.

Prema njegovim riječima, trenutno je 180 gostiju u smještajnom dijelu Ada luksa, a u kampu ima oko 30tak kampera.

“Možemo slobodno da kažemo da smo malo ispod nivoa 2019. godine”, rekao je Đakonović.

 On je rekao da na Adi trenutno ima gostiju iz raznih zemalja Evrope, ali uglavnom dominiraju gosti iz Srbije.

Đakonović je istakao da će se na Adi u septembru organizovati festival, ADA Divine Awakening.

Festval će , kako je dodao, trajati od 15. do 20. septembra i okupiti poznate učitelje joge, dok će goste zabavljati Božo Vrećo. 

“Za sada je buking jako dobar, doći će gosti iz 30 zemalja svijeta i to je nešto će dodatno promovisati Adu i pozicionirati je tamo gdje je nekad bila”, rekao je Đakonović.

On je rekao da je u pitanju Exit organizacija, koja je jedan od najboljih u regionu kada je u pitanju organizovanje bilo kakvih festivala.

Đakonović je dodao da će krajem septembra i početkom oktobra doći jedna grupa iz regiona sindikata koja će biti tu pet, šest dana.

“Sredinom oktobra imamo jednu veliku grupu iz Njemačke. Radi se o velikoj grupi koja vozi safari džipove. Biće oko 180 džipova i 350 gostiju”, kazao je Đakonović.

On je pomenuo novi restoran Maestral čijim su poslovanjem tokom sezone veoma zadovoljni, kao i školu jahanja konja.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još