Ulcinj: Pronađeno preko pet kg marihuane; uhapšena bezbjednosno interesantna osoba

 Ulcinj: Pronađeno preko pet kg marihuane; uhapšena bezbjednosno interesantna osoba

izvor Pixabay

Službenici Uprave policije su u Ulcinju pregledom vozila pronašli i oduzeli preko pet kilograma marihuane i uhapsili Ulcinjanina N.B. (60), za koga tvrde da je bezbjednosno interesantna osoba.

– U naselju Vladimir pripadnici ulcinjske policije su zajedno sa graničnom policijom 18. februara zaustavili i kontrolisali vozilo marke „Opel“ u kojem su se nalazila bezbjednosno interesantna lica N.B. (60) iz Ulcinja i B.B. (46) iz Bara. Kontrolom vozila policijski službenici su pronašli pet pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana ukupne težine 5,2 kilograma- navodi se u saopštenju Uprave špolicije.

Kkao ističu iz policije, kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je je N.B. navedenu opojnu drogu isto veče preuzeo od nepoznatog lica sa namjerom daljeg stavljanja u promet.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se N.B. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još