Ulcinjani Harasani i Bajraktari zamjenici ministara ? U igri i Morsko dobro

 Ulcinjani Harasani i Bajraktari zamjenici ministara ? U igri i Morsko dobro

foto FB URA Ulcinj

Ulcinjanu Iliriju Harasaniju iz GP URA najvjerovatnije će pripasti mjesto zamjenika ministra pravde, saznaje Portal Ulcinj. Dok se ime predsjednika Opštinskog odbora GP URA Ulcinj Omera Bajraktarija vezuje za mjesto zamjenika ministra ekonomskog razvoja ili kapitalnih investicija.

Bolna tačka Ulcinjana je i Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom, pa ukoliko se GP URA izbori za to mjesto,  kako saznaje Portal Ulcinj, još jednom Ulcinjanu će pripasti visoka funkcija.

Ilir Harasani

 Harasani je magistar pravnih nauka. Diplomirao je na državnom Pravnom fakultetu u Prištini. Usavršavao se na Univerzitetu u Frankfurtu i Pizi. Trenutno pokriva mjesto načelnika za ljudske resurse u opštini Budva. Bio je pomoćnik direktora Uprave za inspekcijske poslove u Vladi izbornog povjerenja. U ranijem period bio je I zastupnik opštine Ulcinj, a radio je I u advokatskoj kancelariji.

foto Selver Vuković Skupština opštine Ulcinj- Omer Bajraktari

Bajraktari je diplomirani ekonomista. Diplomirao je na državnom Ekonomskom fakultetu u Podgorici. Odbornik je u SO Ulcinj I predsjednik OO GP URA Ulcinj. U opštini Ulcinj bio je zaposlen šest godina, od toga , dvije godine bio je menadžer Opštine. Sada se bavi privatnim poslom, posjeduje licence za ovlašćenog procjenjivača nepokretnosti I računovođe.   

Pročitajte još