UP: Osobe koje su verbalno i fizički napale Sadikovića uhapšene u kratkom roku

 UP: Osobe koje su verbalno i fizički napale Sadikovića uhapšene u kratkom roku

ilustracija

Službenici Centra bezbjednosti Bijelo Polje su sinoć u veoma kratkom roku identifikovali i uhapsili dvije osobe koje su verbalno i fizički napale novinara Televizije Vijesti Seada Sadikovića.

Sinoć nešto posle 20 časova, dok je trajala organizovana auto – kolona, u ulici 3. januara došlo je do narušavanja javnog reda i mira tučom, saopštila je Uprava policije.

“Policija je na licu mjesta zatekla novinara S.S. koji je na sebi ima vidiljive povrede. Nakon date izjave u službenim prostorijama policije S.S. je transportovan na ukazivanje ljekarske pomoći.

Preduzetim aktivnostima brzo su pronađeni akteri tuče koji su privedeni u službene prostorije.

Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da su osobe iz auto kolone upućivale uvrjedljive riječi novinaru S.S. i da su nakon toga izašle iz vozila”, piše u saopštenju.

Nakon toga je, po kazivanju i novinara i učesnika auto kolone došlo do međusobne prepirke nakon čega su ova lica fizički napala novinara nanoseći mu lakše tjelesne povrede.

“Službenici kriminalističke poilcije su lišili slobode N.O. (21) i E.D. (18) iz Bijelog Polja, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje i oni će u zakonskom roku biti provedeni nadležnom državnom tužiocu”, rekli su iz UP.

Policija preduzima dalje mjere i radnje u cilju identifikacije svih osoba i rasvjetljavanju cjelokupnog događaja.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još