Upravna inspekcija posjetila Skupštinsku službu

 Upravna inspekcija posjetila Skupštinsku službu

Skupštinsku službu opštine Ulcinj posjetili su danas upravni inspektori. Oni su provjeravali rad ovog organa, zbog neodržavanja konstitutivne sjednice opštine Ulcinj.

Spekulisalo se da je upravni inspektor oduzeo pečat Skupštinske službe. Portalu Ulcinj sekretar Besart Resulani kazao je da Skupštinska služba nema svoj poseban pečat,  već da postoji samo jedan pečat koji se nalazi u Službe za zajedničke poslove.

” Tačno je da je upravni inspektor zatražio službeni pečat, kako od mene tako i od šefa službe za zajedničke poslove. Valja napomenuti da je upravni inspektor postupio potpuno neprofesinalno i da je zatražio pečat bez opravdanog razloga i bez ijednog objašnjena i to usmenim putem, a imajući u vidu činjenicu da prilikom inspekcijskog nadzora nije konstatovan nijedan nedostatak niti bilo koja nepravilnost u radu Skupštinske službe”, kazao je Resulani Portalu Ulcinj.

Da pečat nije oduzet, potvrdio je našem Portalu i šef Službe za zajedničke poslove Ognjen Vukčević.

” Pečat se nalazi u arhivi. Nije oduzet i to se lako može provjeriti”, rekao je Vukčević.

Prema njegovim riječima, inspekcija je tražila od njega da pečatira skupištinski dokumenat.

” Usmenim putem inspektor je tražio da pečatiramo dokument. To sam , naravno odbio”, rekao je Vukčević.

Odbornici nove većine- koalicije Za novi početak i Force nijesu prisustvovali konsultacijama koje je zakazala najstarija odbornica i predsjedavajuća Jasmina Hasa iz redova Demokratske unije Albanaca. Ali su zato i danas, treći dan- bezuspješno poslali Skupštinkoj službi inicijativu za nastavak konstitutivne sjednice. Oni kažu da ne vide razlog zbog kojeg bi konsultacije trebale biti održane i podsjećaju da Hasa nije predsjednica SO

.

Avatar

Suzana Ganić

Pročitajte još